fbpx

Snart klare

Kun to dager igjen av ordinær undervisning nå. Så starter aller siste innspurt med fulle gjennomganger av våre to forestillinger her på studio førstkommende uke, og generalprøver og forestillinger i teateret neste helg. Men nå er det heldigvis verken kaos eller panikk her. Elevene stråler, og både jeg og pedagogene gleder oss max til å vise de frem for publikum om kun kort tid. De er klare, vi er klare og dette blir så bra!

Alt det tekniske er derimot ikke helt på plass ennå. Det jobbes med plakater og programmer (bildet over er kun ett av mange utgangspunkt), spillelister skal synkes i nytt program, vi lager video til åpningsnummer og masse annet småpirk skal ennå fikses på. Når forestillingsdagene er der skal elevene som har jobbet hardt og forberedt seg godt ha de beste forutsetningene for å skinne i scenelyset.

Kaster inn nok en oppfordring til besteforeldre, naboer, venner og kjente om å skaffe seg billett til årets store begivenhet. I motsetning til håndball, fotball og ski som har cup og renn helg etter helg hele året så er det egentlig bare en eneste helg i året som gjelder for Dancespacere. Og den helgen er snart her, 3-4.juni på Riksscenen. Be three!

Dream Big!


Categories: Dancespace