fbpx

Auditions igjen.

Nå har det vært stille fra oss i en liten periode. Men, ferien er nå over for kontor-personalet ved Dancespace (les; meg) og detalje-planlegging av høsten 2023 er i full gang. Semesteret ved Dancespace starter i uke 35, altså første dag er mandag 28.august. Men før det skal det faktisk skje en del ting hos oss som mange av dere bør få vite om…

Ikke få har kontaktet meg denne uken for å spørre om vi har satt datoen for de tre auditions som skal avholdes før semesteret starter. Og nå dere, nå er dag og tid satt:
Audition Dancespace Crew tirsdag 22.august kl 1600-1730
Audition Jr.CompanY tirsdag 22.august kl 1730-1900
Audition Dancespace CompanY tirsdag 22.august 1900-2030

Det er ikke nødvendig å melde seg på audition, bare å møte opp og gjøre sitt beste. Alle over 10 år har mulighet til å prøve seg. Felles for alle tre satsnings-gruppene våre er at de som kommer med må gå minimum 2 andre klasser i tillegg til crew/company klassen hver uke. For crew må en av de være hip hop og for jr.company og company må en av de være jazz. For de to siste-nevnte anbefaler vi også på det sterkeste å ta ballett i tillegg, da dette er grunnteknikken som trengs for å virkelig utvikle seg i jazz-faget.

Det er en del andre ting som også forventes av de som får og aksepterer plass i våre satsnings-gruppe. Dansen og engasjementet for treningen ved Dancespace må være første prioritet (selvfølgelig etter skolearbeid). Det aksepteres ikke fravær uten at det har en svært god grunn. Disse tre gruppene er ment for de som er villige til å strekke seg langt for egen fremgang i dansen, for gruppen sin og for å representere Dancespace på best mulig måte. Disse er vårt ansikt utad og vi vil jobbe for at disse tre klassene skal få vist seg frem mest mulig, også utenom våre faste forestillinger hvor de også får ekstra scene-tid.

Håper alle som virkelig brenner for dansen har lyst til å prøve seg i våre satsnings-grupper. Vel møtt!


Categories: Dancespace