fbpx

Workshop med Ronja fredag 18.august.

Før jul i fjor holdt Ronja en workshop i Dancespace sine lokaler. Ronja har tilbringet store deler av sin barndom ved Dancespace og for tiden er hun elev ved nasjonal linje på Munch videregående skole.

Vi vet at flere av dere dirrer i dansefoten etter å komme igang med nytt semester hos oss etter en lang sommerferie. Noen av dere skal vel på audition i neste uke og kan kanskje trenge en klasse først. You´re in luck:

Førstkommende fredag 18.august kl 12.00-13.30 kommer Ronja med en liten workshop ved dancespace igjen. Det vil bli fokus på contemporary-jazz, koreografi og masse morsomme øvelser. Ronja vil tilpasse nivået til de som møter opp og kaster seg utti det.

Påmelding skjer via mail til ronjafs@icloud.com, påmeldingen er ikke bindende men det er fint om du sier fra dersom du ikke kommer likevel. Prisen er 150,-, og betales med vipps eller kontant.

Dette blir gøy. Dream big!


Categories: Dancespace