fbpx

Full fart på Dancespace

Ja, da var høsten godt i gang ved Dancespace. Imorgen er 1.september, altså årets første høstmåned, og ved Dancespace skal vi holde oss gode og varme inni studioene i både kropp og sjel, uansett hvor mange høst-stormer som inntreffer Oslo.

Vi skulle gjerne hatt enda flere elever i noen av klassene våre. Pedagogene ved Dancespace holder et meget høyt kvalitetsnivå, jeg har muligens aldri vært så imponert over teamet vårt som jeg er denne sesongen. Utfordringen vår er å få budskapet kjent ut i lokalsamfunnet egentlig. Ingen hemmelighet at flere har trangere tider nå om dagen, så det er selvfølgelig forståelig at jobben med å komme tilbake dit vi var før pandemien går ett kritt frem og to tilbake. Det gjør den nok for mange. Men, vi har i alle fall plass til fler, bare så det er sagt…

Til slutt kan jeg nevne, for noen vil gjerne planlegge god tid i forveien, at vi allerede har booket teateret for sommerforestillingene 2024. Datoene som skal holdes av er 1-2.juni. Så om noen av dere er i gang med å booke helgeturer, ferier e.l for våren allerede så vet dere hvilken helg som må «holdes hellig».

Keep dreaming bigger. Og denne gangen skal jeg føye til et slagord jeg har lært av min far; Det er i oppoverbakkene det går oppover!


Categories: Dancespace