fbpx

Dansekunst og fotokunst i skjønn forening

Etter mye surr fra min side har jeg endelig fått skaffet meg bildene fra Per Ole Hagen. De kommer dessverre ikke til sin rette her, da opplastingen min ikke funker helt optimalt, men jøss for noen fantastiske bilder han har tatt av våre sommer-forestillinger. Det ble 149 bilder når jeg hadde sett igjennom, og det kunne nok lett ha blitt flere også. Det er fremdeles mulig å gå inn og skaffe seg bilder fra han for dere som har fått tilsendt link og passord. Masse fra sommer-forestillingen 2023 og en del fra sommer-forestillingen 2022 også. Dersom vi benytter oss av tilbudet er det nok sjangser for at han stiller 1-2.juni 2024 når vi gjør sommer-forestillinger neste gang. Ikke alle dansestudioer som får forestillingene sine dokumentert av en fotograf av denne kaliberen, så jeg krysser fingrene for videre samarbeid.

Det er travle dager for teknisk sjef (les; min mann) ved Dancespace om dagen, og arbeidet med å oppdatere nettsidene våre går mye treigere enn planlagt. Først og fremst er det pedagog-sidene som skal få en ordentlig oppdatering, det blir liksom ikke gjort hvert semester det… Så snart vi har fått ut riktig info der har jeg planer om å presentere hver og en av de helt fabelaktige pedagogene våre på vår Instagram også. Heldigvis er vi jo mange i staben som har vært hos oss i maaaange år nå, dyktige folk som flere ved Dancespace er veldig knyttet til. Men nye tilskudd i gjengen, som Camilla Spidsøe, solist kjent fra Nationalballetten og Nye Carte Blanche og Fabian Svegaard Tapia kjent fra begge Battle-filmene og flere oppsetninger på Det Norske Teateret og Nationaltheatret må jo også presenteres slik at alle blir godt kjent med de ved Dancespace.

Håper å se deg i våre studioer i høst. Dansekunst er god fysisk og mental trening for absolutt alle nemlig. Dream Big!


Categories: Dancespace