fbpx

Rabatter på fysioterapi for Dancespace-elever

Etter ett år vekke fra Dancespace hvor Gina fikk gjort sin praksisperiode som fysioterapaut er hun nå tilbake i Oslo, ved Dancespace og har til og med startet i ny jobb ved Lambertseter Kiropraktorsenter og fysioterapi. Det er mange elever, og ikke minst pedagoger som fra tid til annen trenger noen behandlinger hos fysioterapaut. Dans er jo, som andre idrettsformer, en ekstra stor fysisk påkjenning til tider, og siden kroppen er vårt aller viktigste instrument i dansen og i livet er det viktig å ta godt vare på den. Som danser møter man innimellom på både leger, fysioterapauter og andre behandlere som har liten eller ingen kunnskap om hva dans krever av kroppene våre og hvordan treningen foregår. Derfor er det helt toppers at Gina nå starter å jobbe som fysioterapaut i vårt nærområde, i tillegg til moderne-klassene hun underviser ved Dancespace. I tillegg så vanker det rabatter hos henne, både for pedagogene våre og for danserne som går ved Dancespace. Behandlinger og livet generelt er nok kostbart nå om dagen, så da tenker jeg at de som trenger fysioterapi gjerne vil benytte seg at Ginas generøse tilbud. Her er hva hun selv beskriver:

Klinikken jeg jobber på heter Lambertseter Kiropraktorsenter og Fysioterapi. Den ligger på Lambertseter senter i Cecilie Thoresens vei 17 (6.etg). Jeg tilbyr alle elever og pedagoger på Dancespace 20% rabatt på fysioterapibehandling hos meg. For å booke time går du inn på online bookingen til klinikken. Her blar du ned og velger «IDRETT: Dancespace Ryen (fysioterapi-ny pasient) eller (fysioterapi-oppfølging)» avhengig av om det er første eller andre gang du kommer. Deretter trykker du på meg som terapeut og velger tidspunkt i kalenderen. Betaling skjer etter behandling.

Ønsker alle sammen en behagelig og skadefri høst så lenge. Dream big!


Categories: Dancespace

Tags:, ,