fbpx

Snart høstferie

Idag, torsdag, er det litt tynt i rekken hos oss faktisk. Det virker som at flere har tatt en tidlig start på høstferien, men de som stiller i salene her gir full pinne og det er meget god stemning. Vanvittig deilig å se ungdommene som trener og smiler samtidlig. Ved Dancespace har elevene våre både vanskelige og lystbetonte dager, heldigvis er det flest av den siste kategorien. Dans hos oss skal absolutt være sosialt og morsomt, selvfølgelig innenfor rammen at vi er her for å lære og bli flinkere.

Dato for våre julevisninger er nå satt til søndag 10.desember, så da går det an å holde av dagen. Det vil ikke være ekstra prøver i forkant, heller ikke kostymer som må ordnes. Dette skal være en uhøytidlig, lavterskel-visning. Noe helt annet enn de store forestillingene vi setter opp på slutten av vår-semesteret. Jeg har for så vidt nevnt det i bloggen før, men dato for forestillingene før sommeren er også fastsatt, det blir 1-2.juni 2024.

Men for akkurat nå, god slutten av uken for alle som ennå henger i stroppen og riktig god høstferie etterhvert for alle som er heldige å ha fri:-) Dream big!


Categories: Dancespace