fbpx

Verdensdagen for psykisk helse

Tro det eller ei, vi nærmer oss midten av semesteret denne høsten. Ute har det begynt å bli kaldt, men inne ved Dancespace holder vi fremdeles «steam heat»!

Tirsdag denne uken var det Verdensdagen for psykisk helse. Dette er så ekstremt viktig at det etter min mening skulle vært aktivt prioritert bedre psykisk helse hver eneste dag av året. Bein kan gipses, sår kan plastres og fysiske mangelstoffer i kroppen kan vi i stor grad fylle på med i kunstig form. Men de store og ødeleggende lidelsene de siste årene har jo i høy grad vært psykisk relaterte. Her mangler vi mye kunnskap og ligger dårlig an med virkemidler. Med den siste ukens hendelser i verden tror jeg vi alle fint kan minne oss selv på å være ekstra snille og gode med hverandre. Is it true, is it kind, is it necessary.. Eller som mitt barn har sagt veldig mange ganger opp igjennom barndomsårene; Hvordan ville du følt det… Men disse sjekk-punktene kan vi komme oss ett skritt i riktig retning tror jeg.

Ta vare og Dream big!


Categories: Dancespace