fbpx

Fra skummel Halloween til hjelpsom OD-dag

Uken ved Dancespace startet ganske skummelt egentlig. Mandag var det mange elever som kom for sent til klassene sine grunnet skumle kjøre-forhold på veiene og i studio ladet Irlin opp til Halloween-stemning allerede. Tirsdag feiret de elevene som møtte til sine klasser, både med godis-spising og egne skumle Halloween-koreografier. Vi var såpass få den dagen at klassene som gitt parallelt fikk sjansen til å vise for hverandre, og Eira hadde bakt skumle muffins som hun delte med elever og pedagoger.

Idag er fire elever i full sving her med jobb under Operasjon Dagsverk. Tradisjon tro vaskes lysekronene og inn kommer noen ekstra sårt tiltrengte lysstråler i høstmørket (som for øyeblikket minner mest om vinter). Det ryddes litt i skuffer og skap, men vi skal også prøve å få tid til å sette til livs godis-restene fra tirsdag. På eget initiativ har to av OD-elevene forberedt noen øvelser som ballett 1 skal få bryne seg på i ettermiddag. I tillegg til at ungdommer hjelper andre ungdommer på OD-dagen er jo dette en mulighet til å se hva en arbeidsdag består av i ulike yrker. Og sånn sett tenker jeg det er bra at jeg viser frem en dag ved Dancespace som består av vasking av lys, teiping av dansematter, organisering av kostymer og koreografering av danser på dagtid og undervisning på ettermiddagen og kvelden. Fleksible dager som virkelig inneholder litt av alle hatter. Tusen takk til Ella, Josefine, Linnea og Christiane som alle fire gjøre en strålende jobb for Dancespace og for OD-dagen idag.


Categories: Dancespace