fbpx

Dancespace underholder på Manglerud senter

Førstkommende lørdag 18.november, ca kl 11.30 og ca kl 13.00 kan du få med deg deilig underholdning fra Dancespace på Manglerud senter. Da stiller våre satsningsklasser, Crew, Jr.CompanY og Dancespace CompanY med ikke mindre enn 5 koreografier for å skape stemning til starten av juleshoppingen. Det blir kraft, følsomhet, show og julestemning, alt samlet i en mini-forestilling som vi fremfører to ganger denne dagen. Håper mange tar seg tid til å møte opp, både for å fylle batteriene med kultur og deilige inntrykk i en hektisk og voldsom tid og for å heie frem de nydelige barna og ungdommene som legger mye arbeid og nærmest hele sjela si i dansen og kunsten hos oss. Noe gratis, gode opplevelser, samhold, det er det vi alle trenger akkurat nå!

Dream big!


Categories: Dancespace