fbpx

Happy Thanksgiving, årets fineste høytid

I dag er det Thanksgiving/Høsttakkefest! Og det finnes virkelig ingen festdager i løpet av året som jeg liker så godt som dette. Den kommer med få religiøse tilbøyninger som folk eventuelt kan bli uenige om og bidrar istede med et budskap om å være takknemlige. For maten vi har høstet, for familien, for vennene, for helsa. Og dersom vi alle søker godt innover så finner vi alle noe å være takknemlige for. Her til lands finner de fleste av oss mye vi kan være takknemlige for. Så fokuser på det, idag og kanskje litt flere dager. For alle vet at det vi setter i fokus kommer tydeligere frem. Mer hokus-pokus er det rett og slett ikke.

Jeg har svært mye å være takknemlig for. I perioder holder jeg en takknemlighets-dagbok for meg selv hvor jeg skriver ned tre ting fra dagen min jeg er ekstra takknemlig for. Det virker som en slags mental medisin.

Akkurat nå kjenner jeg på takknemlighet for å ha fått drive Dancespace, drømmen, i snart 20 år. Jeg er takknemlig for min mann som har sett viktigheten av mitt arbeid og dekket underskuddet de årene det har vært tiltrengt. Og jeg kjenner på takknemlighet overfor de tusenvis av elever som har vært elever disse årene, menneskene jeg har fått vært en del av livet til. De jeg har preget og de som har preget meg. Opplevelsene vi har delt, vonde som gode, sitter dypt i meg. De har skapt den jeg er idag. Takk!

Dream big!


Categories: Dancespace