fbpx

Tid for Julevisning 2023

En liten throwback thursday til Julevisningene vi hadde i Eventhallen for 2 år siden. Vi rakk på sett og vis å gjennomføre siste dag med visninger, om dog ganske amputert, før landet stengte ned pga pandemi igjen. Nå er det heldigvis andre tider og vi har på en måte lært oss å forholde oss til disse virusene som har blitt en del av hverdagen.

Idag og imorgen gjennomfører vi de siste klassene i studio for i år og på søndag braker det løs i Eventhallen (samme området som for 2 år siden, men nye lokaler). Fra kl 10.30 til 17.30 blir det Julevisninger i et bankende kjør, en hel dag med dansefestival-stemning, juleglede og kos. Jeg har sett det meste som skal opp på scenen og jeg garanterer masse power og trøkk, gripende koreografier og rørende formidling av kunst samt store porsjoner av sjarme ispett godt med julestemning. Ta med deg rubb og stubb av familie og venner, dette trenger vi nå i desembermørket. Kanskje i år mer enn noen gang!

Billetter selges i døra, det koster 150,- pr visning (ca 45 min) eller 250,- for Heldagspass. (Betales med kort eller vipps). Det finnes varm mat, kald drikke, kaffe og kaker for salg inne i hallen. Og som sagt, massevis med god stemning!

Dream Big!


Categories: Dancespace