fbpx

Første uke godt igang, og endelig 1.feb

Det har vært vidunderlig å se elever igjen ved Dancespace denne uken! Og det er virkelig god stemning blandt pedagoger, elever og foresatte. Jeg er sikkert ikke alene om å synes at januar vanligvis er røff og at årets versjon kanskje har vært enda litt kjipere med mye kulde, snø, kollektivtrøbbel og litt ekstra dårlig råd oppå det hele. Men lyset ute idag, iveren fra elevene våre og varmen i studioene gir meg tro og håp om at vi nå har mye fint i vente. Semesteret er akkurat igang, kalenderen viser 1. februar og om året startet bittelitt på minus-side for noen av oss så er det nå muligheter for å strekke seg mot lyset og manifestere gode vipper for 2024 og fremtiden generelt.

Ungdommens kulturmønstring står for tur rundt om i bydelene nå og UKM Østensjø har tatt kontakt med Dancespace på jakt etter flere deltakere. Her kan ungdommer presentere mange ulike kunstformer, inkludert dans, de kan presentere noe alene eller gå sammen i grupper og lage noe i sin uttrykksform. Ved Dancespace har vi ved flere anledninger presentert koreografier som elevene har samarbeidet om å lage. Jeg oppfordrer alle til å hive seg rundt og lage noe kreativt. Kanskje noen av Dancespace-elevene vil ta opp koreografier de allerede har laget, finpusse litt på de og presentere de ved UKM.

Dream big!


Categories: Dancespace