fbpx

Dans for de yngste og dans for de eldste

Så nærmer vi oss slutten av andre semesteruke allerede. I kulissene planlegger jeg både det ene og det andre nå. Studieturer og forestillinger i skjønn forening. Vi har masse godt og flott i vente. Og det tror jeg jammen at de fleste av oss trenger å tenke litt på nå som vinteren river hardere i oss enn på mange år.

Men, det er enda plass til mange fine dansere i klassene for de yngste og klassene for de eldste (voksne) hos oss. Semesteret varer helt til forestillingene 1-2.juni, så det er enda mulig å kaste seg med i dansen. Ta en titt på klasseplanen vår på nettet og se om noe kan friste der. De fleste klassene for de eldste barna og ungdommene er nå fulle, men vi har blant annet plass til mange flere pointede føtter på ballett 1 (se bildet over)

Dream Big!


Categories: Dancespace