fbpx

Vinterferie i uke 8

Hei bloggen. Legger først og fremst inn en påminnelse om at vi snart tar vinterferie ved Dancespace. Altså, i uke 8 holder vi stengt. Virker kanskje litt merkelig, med tanke på at vi kun har gjennomført 3 uker av vårsemesteret så langt. Men pedagogene ved Dancespace har nå fått oppgavene sine for sommerforestillingene 2024, så de kommer nok til å ha melodier, tellinger og trinn i hode gjennom hele neste uke. Når vi er tilbake, i uke 9, avsløres temaene for begge produksjonene våre. Barnedans og ballett-klassene skal gjennomføre et eventyr/historie, men alle de andre klassene skal bidre i en forestilling som holder en rød tråd eller tema om du vil. Jeg vet at mange elever, og foresatte, er spente på dette og jeg gleder meg masse til «the big reveal».

Selv om undervisningen ved Dancespace stopper opp neste uke har vi likevel noen forslag til hva dere kan sysle med når dere har skolefri:
For noen uker siden delte vi en dansevideo som Diska og ett par elever ved Dancespace har medvirket i for Miljøagentene. Etterhvert skal det lages en musikkvideo av denne dansen og alle vil da være velkommen til å sende inn bidrag som kanskje får bli med i videoen. I påvente av dette kan dere jo gå inn på youtube og lære dere dansen. Den finnes her; https://miljoagentene.no/
Vi ved Dancespace har også blitt kontaktet av Ung Kultur Møtes, og de håper veldig at noen fra oss har lyst til å være med. Dette skal foregå i nær fremtid rundt om i lokalmiljøene og her er det gode muligheter til å bidra med sin dans. Mer info om dette finner dere her; https://ukm.no/ostensjo/
Irlin brenner veldig for din dansesjanger og ønsker gjerne at elevene ved Dancespace skal få mer informasjon om bakgrunnen for Hip Hop-kulturen. Derfor har hun laget en video som veldig fint forklarer hvordan Hip Hop ble til og også litt om utviklingen som har vært av denne stilen. Ta en titt for dypere forståelse av Hop Hop som fag; https://www.youtube.com/watch?v=Nf2Oltp-WQs

Da ønsker jeg alle en ordentlig deilig neste uke, enten det skal danses hjemme i stua, på hytta på fjellet, i vannkanten ved varmere strøk eller mellom kontorpultene på jobben. Men for all del, ikke glem å dans! Dream big!


Categories: Dancespace