fbpx

Dancespace har bursdag

Førstkommende fredag 1.mars 2024 er dagen hvor Dancespace faktisk fyller 20 år!!! Hipp hurra for 20-åringen!!!

Vi feirer det hele med åpen kveld ved Dancespace fra kl 17.30 til kl 19.30. Og alle er invitert! Det vil bli salg av kake, saft og kaffe og så vil det bli mulighet til å vise frem tidligere koreografier som kanskje huskes helt eller bare delvis;-) Jeg ser for meg en slags danseversjon av grip mikrofonen. Sammen er vi dynamitt!

Håper at mange av våre nåværende elever, pedagoger og foresatte vil stikke innom og hilse på. Og det hadde vært veldig stas dersom noen tidligere elever, pedagoger eller foresatte også vil gjøre stas på 20-åringen vår og komme på besøk. Gjennom disse 20 årene har vi ved Dancespace hatt kontakt med ganske mange tusen mennesker på vår side av Oslo by og hun som har jobbet ved Dancespace gjennom hele denne perioden ville satt stor pris på deres bursdagsklemmer.

Dream Bigger!


Categories: Dancespace