fbpx

Temaer for sommerforestillingene

Katta er utav sekken. Temaene for Dancespaces sommerforestillinger blir Mamma Mia for balletten og Typisk Norsk for alle de andre klassene. Mamma Mia-balletten forklarer seg jo egentlig selv, fortellingen er basert på Abba-låter opp gjennom tidene og vi har lagt oss så tett som mulig inntil handlingen for musicalfilmen som fom i 2008. Typisk Norsk-forestillingen vil ha musikk fra norske artister som synger på norsk, litt norsk nostalgi vil bli inkludert og muligens litt selvironi også. Datoene er, som nevnt allerede mange ganger, 1-2.juni og forestillingene vil i år som de siste 12 årene bli gjennomført på Riksscenen på Schaus plass på Grynerløkka. De fleste klassene er allerede igang med innstudering, de som ikke har startet enda vil nok gjøre det om kun kort tid.

Minner samtidig om at Dancespace fyller 20 år imorgen, fredag 1.mars, og at vi feirer med en god gammeldags dansebursdag fra kl 17.30 til kl 19.30 imorgen. Absolutt alle er velkommen, nåværende og tidligere elever, pedagoger, foresatte og alt av ellers kjennskap (jeg har jo stiftet kjennskap til både bestemødre, tanter, lærere og hunder i nærmiljøet i løpet av disse 20 årene;-) Det vil bli salg av kaker fra company-elevene våre og mulighet for å utfolde seg på dansegulvet, kanskje med noen gamle koreografier dersom de enda sitter i bakhodet. Klokken 18.00 tenker jeg å holde en ørliten bursdagstale på vegne av bursdagsbarnet, håper at mange vil få med seg dette.

Dream Big!


Categories: Dancespace