fbpx

Kunstnere på jobb

Idag vil jeg bare kort innom bloggen vår og løfte hendene i været for våre geniale pedagoger ved Dancespace. De fleste klassene er nå igang med innstudering til sommerforestillingene og det er allerede så mye vakker, kul, gripende og inspirerende dans å se i våre 2 studioer. Pedagogene ved Dancespace velger ikke selv temaene for forestillingene (det er det jeg som gjør), men måten de løser oppgavene på og gir koreografiene sitt uttrykk og sin intensjon igjennom retningslinjene som jeg har gitt synes jeg er så spennende. Som danse-pedagog har man mange funksjoner og mange oppgaver å løse hvert semester, jeg vil nesten si at 50% av de ikke dreier seg om dans engang. Nettopp derfor gjør det meg ekstra glad når jeg ser at kunsten får skinne, det er jo dansen og kunsten som trekker de aller fleste danse-pedagoger til denne jobben i utgangspunktet. Gleder meg allerede til sluttproduktene skal vises frem i slutten av semesteret. Dream big!


Categories: Dancespace