fbpx

Endelig Dancespace CompanY til London igjen

Det er noen år siden nå, vi har vært satt ut av spill av en pandemi blant annet, men Dancespace CompanY har tidligere hatt en tradisjon for å gjøre studieturer til London sammen. Og sist uke, etter flere bolker med planlegging, noen gruslagte planer og ett par skuffelser, ble endelig ny tur til London for CompanY-jentene spikret.

Siste helgen i april drar vi avgårde, 11 elever og 2 pedagoger. Det som er fastsatt er at vi skal ta noen klasser på legendariske Pinapple Dancestudio og vandre rundt i London by, spise hyggelige måltider sammen og skape fine minner. Det blir muligens litt sightseeing, shopping og kanskje en danseforestilling å se også. Flybilletter er booket og overnatting på KFUM-hjemmet er også i boks, så nå er det bare å begynne å glede seg!

I kulissene planlegges det også for en litt mindre, men akkurat like hyggelig studietur for Jr.CompanY også. Når og hvordan er ikke spikret her ennå, men det drives lobby-virksomhet for å få til noe fint.

Dream Big!


Categories: Dancespace