fbpx

We´re back

Da var påsken 2024 et tilbakelagt stadie og vi snur oss mot vår. Eller gjør vi nå det, akkurat nå laver snøen ned utenfor og dans og yoga som fritidsaktivitet er langt å foretrekke fremfor ute-fotball;-) Elevene ved Dancespace virker til å være full av futt etter en liten pause, de første koreografiene er snart ferdig innstuderte og vi fyker raskt videre i forberedelsene av våre forestillinger Mamma Mia og Typisk norsk. Til helgen skal ballett 5 og ballett 6 ha ekstra innstuderinger for å lære koreografi som skal inn i barnedans-klassene og avslutningsnummer osv.

Ellers nærmer det seg studietur for CompanY og det planlegges nå detaljer for vår London reise. Vi er også godt igang med planlegging av en studietur til Gøteborg for Jr.CompanY. Mye gøy fremover altså for våre elever, spesielt de av dem som nærmest bor på studio. Jeg er veldig glad for at vi denne våren får til prioriteringer som gjør Dancespace-familien enda sterkere og mer samlet.

Dream big!


Categories: Dancespace