fbpx

Full fart på kontoret

Det skjer ca 100 ting samtidig på Dancespace om dagen.. Selvfølgelig går innstuderinger til våre to produksjoner for sommer-forestillinger sin vante gang, der planlegges det nå også kostymer og rekvisitter og gjeste-koreografer for CompanY og Jr.CompanY er igang. Idag er det også kun 1 uke til CompanY skal på studietur til London og vi orger med fullmakter for å kunne ta med andres barn ut av landet, det skrivet brev til skolene og vi booker klasser og restauranter. Om vel to uker skal Jr.CompanY til Gøteborg, så der er vi også igang med bookinger. «Hattene» byttes fortløpende for undertegnede, og ny yoga-klasse som kommer neste uke brukes aktivt for å holde tungen rett i munnen og ikke få panikk..

Det er også kun små detaljer igjen før planleggingen av årets sommerskole er fullført. Jeg røper noen godbiter her nå som allerede er spikret, så kan elever som har tenkt å melde seg på bare begynne å glede seg. Vår kjære Bendik Sundby kommer for å undervise jazz i år, det blir hip hop med Irlin og tidligere «stjerne-elev» Ronja er klar for å undervise danserisk og leken ballett-workshop. Datoene er 24-27.juni, første skoleferieuke som alltid. Resten av planen og hvordan å melde seg på kommer om kun kort tid.

Dream big!


Categories: Dancespace