fbpx

Mye info

Tjoh hei hvor det går om dagen! Vi er på full fart inn i sommeren og de flyter nesten over med informasjon som våre elever og deres foresatte nå skal ta innover seg. Som foreldre selv vet jeg at det ikke bare er Dancespace som kjører ut mye info og ting å forholde seg til akkurat nå, håper de 1000 hjem greier å holde tunga rett i munnen…

Dancespace CompanY har gjennomført en meget vellykket tur til London. Over ser dere et bilde utenfor Pinapple Dancestudio hvor vi deltok på mange danseklasser. Jr.CompanY drar avgårde på trivselstur til Gøteborg på lørdag, det blir helt sikkert sosialt og fint.

Ny klasseplan for høsten 2024 ble tradisjon tro lagt ut på vår nettside igår, 1.mai. Ingen klasser har byttet dag, men 9 klasser har byttet tidspunkt. Dette er gjort for å omrokkere litt på hvem som må levere barna sine tidlig og hvem som må trene sent. Håper alle har forståelse for at vi må bytte litt på dette innimellom.

Avmeldingsfrist for nåværende elever som ikke skal fortsette til høsten er også tradisjon tro 2.juni (siste forestillingsdag og avslutning av vårsemesteret). Etter dette er det bindende påmelding for neste semester som gjelder. Avmeldingen må skje via innlogging på my.dancespace.no

Sommerforestillingene våre nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse er det svært mye informasjon som må ut fra oss. Vi er snart klare med våre grandiose info-exel-ark, i løpet av starten på neste uke skal alle motta det på e-post. Inntil videre kan elever som skal være med i Typisk Norsk sette av lørdag 1.juni fra 10.00 til 19.00 og de som skal være med i Mamma Mia må holde av søndag 2.juni 10.00 til 15.30. De aller yngste skal kun gjøre 1 forestilling, men dette presiseres i infoen som kommer i neste uke.

Billettsalget vil foregår via Riksscenen sin billettservice og starter fredag 10.mai kl 09.00. Prisen er som i fjor 250,- for barn under 18 år og 300,- for voksne + billettservice-gebyrene. Vi har ikke honør-billetter, men barn som skal sitte på fanget trenger ikke billett.

Jeg har flere ganger tidligere luftet at elever ved Dancespace vil få mulighet til å bli med i innspilling av musikkvideo for Miljøagentene og nå er endelig dag og opplegg for dette satt. Alle som vil kan bli med! Det man må gjøre da er å melde seg på ved å sende mail til diskalivia@gmail.com Deretter går man inn på Miljøagentenes forklaring av dansen på You Tube, der har Adelen og Petra fra Dancespace allerede spilt inn en flott demonstrasjon som man lærer seg dansen av. Så er oppmøtetid og sted for innspillingen av selve videoen søndag 26.mai kl 12.00 ved trappen/hundeparken i Ekebergparken. Jeg håper virkelig at Dancespace-elevene vil stille mange og sterke på denne videoen for Miljøagentene, det kan vel knapt bli en bedre sak for barn og ungdom å vie sin tid og energi til.

Påmelding til sommerskolen 2024 ved Dancespace starter idag, og det er første man til mølla som gjelder! Datoene er 24-27.juni, som alltid første skoleferieuke, fra 10.15 til 15.15 hver av dagene med visning for familie og venner og fest på slutten av torsdagen. Opplegget er som følger; mandag moderne med Gina, tirsdag ballett med Ronja, onsdag hip hop med Irlin og torsdag jazz med Bendik. Prisen er 2700,- og aldersgruppen er mellom 12 og 20 år. Som alltid trenger man ikke å være eleve ved Dancespace for å melde seg på. Max 25 elever.

Ønsker dere deilige mai-dager så lenge, nå som sol og varme endelig er her. Dream Big!


Categories: Dancespace