fbpx

Oppstart 27.august for høstsemesteret

Hei bloggen! Nå har det vært noen uker med ganske rolig aktivitet ved Dancespace og ferien er i grunn ikke helt over ennå. Men, sakte men sikkert begynner i alle fall jeg å kjenne at det kribler i dansefoten igjen og at det skal bli godt å kjenne på fellesskap i både dansen og yogaen. Jeg er så vidt igang med forberedelser av nytt semester og etter at en forestilling i Bardal er gjennomført fredag 27.juli vil full fokus rettes mot å lage motiverende, inspirerende og morsomme opplegg for en forrykende høst ved Dancespace. Det gleder jeg meg til! Litt jogg, dans og yoga har jeg jo også bedrevet disse siste ukene, litt aktivitet hver dag øker i alle fall ferie-gleden for min del.

Mandag 27.august starter vi opp med nytt semester for høsten ved Dancespace. Semesteret strekker seg da frem til 11.desember med unntak av høstferieuken. Vi har ennå ledige plasser på de fleste av våre klasser og setter stor pris på om du sprer rykter om oss til de du kjenner. Vi skal gjøre vårt ytterste for å levere det beste innen dans og yoga etter sommeren:-) Under følger litt mimring fra like før vi avsluttet vårsemesteret 2018..


Categories: Dancespace

Tags: