fbpx

Digital undervisning, stolt av store og små!

Ja, så ble vi nedstengt igjen.. Men, ved Dancespace er vi eksepsjonelt raske på ballen og var i gang med digital undervisning allerede onsdag sist uke. Ingen tid å miste, the show must go on og vi koreograferer og planlegger ennå for gjennomføring av forestillinger i slutten av mai.

Siden sist vi gikk digitalt har vi byttet plattform, fra enveis-kommunikasjon med Vimeo til toveis-kommunikasjon med Teams. Og vi er super-fornøyde og ikke minst stolte av pedagoger, foreldre og elever, for nå fungerer det skikkelig fint altså! På det meste hadde vi 18 elever på digital klasse sist uke!!! Fra Vimeo med maks 3-4 stykker pålogget av gangen har dere nå blitt helt suverent til å henge med. Pedagogene ser og får snakket med og veiledet elevene, og elevene får et sårt trengt blikk på hverandre i en hverdag med mye avstand. Denne uken utvider vi skjermene for pedagogene i begge studioer slik at de kan følge dere bedre. Og problemene vi har hatt med innslipp i klassen er også håndtert.

Vi krysser fingrene for at alle elever vil stille til klasse også nå som det er digitalt, det er vi virkelig avhengige av dersom vi skal kunne gå videre i koreografier til forestillingene våre. For å motivere litt ekstra til digital undervisning kjører vi en SoMe-konkurranse denne uken og den neste. Ta bilde eller video av at den digitale undervisningen pågår i hjemmet og post det på Instagram og tagg @dancespaceoslo. Vi re-poster og trekker på slutten av hver av ukene 1 heldig som får tilbakebetalt semesteravgiften for klassen som er avbildet. Kjør konkurranse og keep dreaming bigger!


Categories: Dancespace