Ballett 1-6 (fra 8 år og oppover)

45/60/75 minutter undervisningstid, Klassen bygges gradvis opp og vil etter hvert inneholde alt en ballettklasse bør inneholde i forhold til tradisjonen. Vi begynner med grunnleggende RAD-øvelser (Royal Acadamy of Dance-syllabus) og utvider med andre sylabusser som Swedish Sylabus, Vaganova Sylabus o.s.v etter som elevene avanserer. Vidregående trener også tåspiss. Meget bra trening for kroppsholdning, kroppsbeherskelse og disiplin. Klassisk ballett er basisen for all dans og dermed essensielt for de som virkelig ønsker stor fremgang innen dans.

Oslo – Onsdag 1600-1715 Ballett 4 Thea
Oslo – Torsdag 1945-2030 Ballett 6 Bendik
Oslo – Mandag 1900-2015 Ballett 5 Sivanita
Oslo – Tirsdag 1600-1700 Ballett 2 Bendik
Oslo – Tirsdag 1800-1900 Ballett 3 Bendik
Oslo – Torsdag 1615-1700 Ballett 1 Marte
Ås – Tirsdag 1900-2000 Ballett ungdom/voksne Linnea

Påmelding Gratis prøvetime

Pedagoger

Marte

Marte Skraastad Tveisme Pedagog i Barnedans, Jazz, Ballett, Moderne, Liten+Stor, Ashtanga YOGA og YOGAvspenning. Marte er utdannet dansepedagog fra Kunsthøgskolen 2011. Hun har tidligere studert dans ved Trøndertun Folkehøgskole og Liverpool Institute for Performing Arts. Ellers har hun erfaring som utøver i Sidelong Glance, Edinburgh Fringe Festival, danser i Beatles Day ved Echo Arena, Liverpool og som koreograf for åpningsnummer ved Borealis-festivalen i Alta, 2010. Marte har erfaring som pedagog fra Lillehammer og Gjøvik Dansesenter, Ungdommens Hus i Alta og vikar ved Rud vgs. Marte ble høsten 2015 sertifisert Ashtanga YOGA instruktør.

 

Bendik

Pedagog i Ballett, Jazz og JuniorCompanY. Bendik startet å danse som elleveåring ved Kristine Glennes Ballettskole. Han er utdannet fra danselinjen på Rud vgs og uteksaminert ved Den Norske Balletthøyskole i 2010 med en bachelor i jazz og pedagogikk. Han har undervist både i jazz og klassisk ved flere forskjellige skoler, blant annet ved Kirsti Skullerud Balletskole, KGB Dans og Ballett og Oslo Musikk- og kulturskoler, samt koreografert for SpinOff forsstudium. Han har også vært involvert iflere talentuviklingsprogrammer for unge dansere i regi av av Oslo Kommunes Kulturskoler. Bendik har danset og koreografert i flere produksjoner som f.eks Christmas Spectacular med Benedicte Adrian og Åge Sten Nilsen (2013). Bendik jobber også aktivt med flere amatør og ungdomskompanier både som pedagog og som huskoreograf. Bendik har danset for koreografier som blant annet Kari Hoaas, Jan Ivar Lund, Kristine Melbye og Gro + Stefan Ullner.

Sivanita

Sivanita Ekaas Pedagog i Ballett, Jazz, Pointe, Dancespace Ballet Workout,Yoga, CompanY og Zumba, og er daglig leder ved Dancespace. Sivanita fullførte sin utdanning ved Kunsthøgskolen i Oslo avd. Statens Balletthøgskole, pedagoglinjen i 2001 hvor hun hadde jazz dans som fordypningsfag. I 2002 flyttet hun til New York for å studerte ved Ballet Arts med fordypning i ballett og sang. Etter endt utdanning har hun gjort ulike koreografioppdrag i Norge og New York, hun har medvirket i to oppsetninger i City Center, New York og produsert, koreografert og danset i forestillingen Stories ved Nordland Teater. Undervisningserfaring har hun fra ulike ballettskoler, Torild Frostads Danseskole, Norsk Ballettinstitutt, Spin Off, Vinderen Dansestudio og Harstad Kulturskole for å nevne noen. Siden 2004 har hun drevet Dancespace Oslo med alt det innebærer, samtidig som hun hele veien som freelancer har gjort en rekke danseshow for næringslivet sammen med Kompani7