fbpx

Tid for shout out, eller skryt om du vil

Så. På mandag denne uken var det noen elever som hadde kommet tidlig på trening og spist kyllingvinger og bakverk utover hele det første oppholdsrommet. De hadde latt oppspilte rester og smuler ligge igjen og det så mildt sagt ut som en svinesti for elevene som kom etter den. Petra (som danser moderne 1, hip ho 3 og ballett 3) ble rett og slett sjokkert over synet og brukte 10 minutter før hun dro hjem til å kaste, rydde og koste opp etter sine med-elever. Her snakker vi oppriktig engasjert Dancespacere som virkelig bryr seg om miljøet og sine omgivelser, fysisk og psykisk. Bravo!

På tirsdag fikk jeg et meget hyggelig gjensyn med en elev jeg ikke har hatt på klasse på mange år, og det under min Dancersice-klasse. Dancersice er en klasse med høy intensitet hvor både svette renner og puls øker godt. Inger Aarø var den aller første eleven til å melde seg på ved Dancespace da vi åpnet i 2004. Jeg røper selvfølgelig ikke hvor ung Inger er nå, men jeg kan hinte om at hun hadde passert 50 år da hun startet hos oss. Inger hadde over hode ingen problemer med å følge klassen min og avsluttet den med å gå i spagaten under utstøtningen. Bravo!

Da jeg kom på jobb på onsdag var det allerede full fart med undervisning i både studio 1 og i studio 2. God stemning! Jeg stakk raskt hodet inn i studio 2 for å gi en beskjed til Nora, men der fant jeg istede Maria. Maria hadde fått beskjed ukesvis i forveien om at Nora trengte vikar, og dette har de ordnet med selv uten innblanding fra meg. Det er jo egentlig ikke overraskende, med tanke på at disse to pedagogene alltid har orden i sysakene og stiller opp for hverandre rett som det er. Men likevel vil jeg gi en god applaus for innsatsen her, det er så supert for den som driver når pedagogene er frem i sko og ryddige. Bravo!

Keep dreaming big!!!


Categories: Dancespace